Konfirmation | Mou sogn
I slutningen af 6. klasse får de unge mennesker tilbud om at deltage i konfirmationsforberedelse sideløbende med deres skolegang i 7. klasse.
Undervisningen vil indebære stillesiddende arbejde såvel som aktive opgaver med det formål at give den enkelte konfirmand en grundlæggende forståelse af kristendommen, gudstjenester og salmer, samt udenadslære  af trosbekendelsen og Fadervor.

Elektronisk tilmelding af dit barn til konfirmationsforberedelse og konfirmation - tryk på nedenstående link:

Vejledning til tilmelding
Du tilmelder dit barn til konfirmationsforberedelse og konfirmation med dit NemID. Ved fælles forældremyndighed skal begge forældre give samtykke til tilmeldingen.
Hvis dit barn er døbt i udlandet eller et andet kristent trossamfund, skal du bruge en kopi af dåbsattesten.
Under punktet 'forberedelsessogn' skal du vælge 'Mou Sogn'.

TILMELDINGSFRISTEN ER 30. SEPTEMBER 2020

Konfirmation 2021
Mou Kirke, St. Bededag den 30. april.
Dokkedal Kirke, lørdag den 1. maj.

Konfirmation 2022
Mou Kirke, St. Bededag den 13. maj.
Dokkedal Kirke, lørdag den 14. maj.

Konfirmation 2023
Mou Kirke, St. Bededag den 5. maj.
Dokkedal Kirke, lørdag den 6. maj.