Konfirmation | Mou sogn

Konfirmation

I slutningen af 6. klasse får de unge mennesker tilbud om at deltage i konfirmationsforberedelse sideløbende med deres skolegang i 7. klasse.

Undervisningen vil indebære stillesiddende arbejde såvel som aktive opgaver med det formål at give den enkelte konfirmand en grundlæggende forståelse af kristendommen, gudstjenester og salmer, samt udenadslære af trosbekendelsen og Fadervor. Eleverne undervises primært af præst, Thomas Bro Wormslev Jakobsen.

Tilmeldingen af dit barn sker online via dette link: https://forms.churchdesk.com/f/A4jYGz1-5g

Tilmeldingen er åben fra d. 27. juni til d. 28. sept. Det er vigtigt, at man får tilmeldt sit barn i dette tidsrum, da tilmeldingen lukker d. 28. sept.

Skulle der opstå spørgsmål eller lign. i forbindelse med tilmeldingen, er du velkommen til at kontakte præstesekretær Tina Kirketerp-Møller på mail: ttkm@km.dk eller 81 88 45 24.

Konfirmation 2023 vil foregå følgende datoer:

Mou Kirke, St. Bededag den 5. maj.

Dokkedal Kirke, lørdag den 6. maj.