Mandag d. 1. juni 2020, Kl. 12:00 til kl. 13:00

Traditionen tro danner Dokkedal kirke rammen om en lille middagskoncert umiddelbart efter gudstjenesten 2. pinsedag. I år medvirker foruden kirkens to faste musikere, Margrethe Smedegaard og Ole Sloth, Jacob Rose på altsax og Kenneth Dahl Knudsen på kontrabas.

Jacob Rose er diplomuddannet saxofonist fra Nordjysk Musikkonservatorium og fungerer som professionel musiker, komponist, kapelmester, lyddesigner og underviser. Han er ofte engageret i teatermusikken, ikke mindst ved utallige forestillinger på Aalborg teater. Jacob modtog i 2000 Jambazzadør prisen og i 2008 var han med til at vinde ved Danish Music Awards som bedste crossover ensemble. Kenneth Dahl Knudsen vandt i 2019 den NORDJYSKE Kulturpris. Han var i en årrække turnerende musiker med koncerter over hele kloden men valgte for et par år siden at vende tilbage til Nordjylland. Kenneth underviser ved Det Jyske musikkonservatorium i Aalborg.

Denne dag byder ensemblet på et strejf af sommer, danske folkeviser og jazzede toner.

Koncerten er gratis

Alle er velkomne