Torsdag d. 21. maj 2020, Kl. 11:00 til kl. 12:00

Kom og deltag i en festlig friluftsgudstjeneste i det grønne!

Kirkerne i Aalborg Østre provsti holder igen i år fælles gudstjeneste for alle i provstiet. Ved gudstjenesten medvirker børne- og ungdomskor, menigheder, organister, kirkesangere, præster og et til lejligheden sammensat kor på tværs af alle sognene. Prædikant er provst Christian B. Krüger, Nordvestjysk Brass Band spiller festlig musik, og der vil være både klassiske og moderne salmer og sange.

Det er 11. år i træk gudstjenesten holdes i de smukke omgivelser ved Lundby bakker, hvor naturen på denne næst sidste forårsdag viser sig fra sin smukkeste side.

Efter tjenesten er der kaffe og juice

Alle er velkomne til at medbringe frokost. Der er opstillet bænke, og man er også velkommen til at medbringe egen stol og evt. tæppe.

Skulle det mod al forventning blive dårligt vejr, flyttes gudstjenesten til Skalborg Kirke. Følg med på kirkernes hjemmesider og i pressen.

Arr. Folkekirkerne i Aalborg Østre Provsti