• Begivenheden har allerede fundet sted.
Torsdag d. 19. marts 2020, kl. 19:00

"Jeg kan frelse dig!"

Sådan siger filmens altoverskyggende hovedperson, 45-årige pastor Carlton Pearson, til sin tilfældige nabo på et fly i 1998. For pastor Pearson har noget på hjerte. Han har viet sit liv til kirken, efter han i en tidlig alder løb hjemmefra for at frelse folk, han ikke kender. Han er undervejs blevet en landskendt pinseprædikant med 6.000 sjæle i menigheden og flere tusinder bag skærmene til de tv-transmitterede gudstjenester. Her er både prædiken, gospel og besvimende sognebørn. Den store berømmelse har gjort pastoren narcissistisk og lettere arrogant. Han giver nærmest ikke sin familie opmærksomhed i den hverdag, hvor han er omgivet af inderkredsen i kirken – en inderkreds, der skal forsøge at holde styr på den lidt flamboyante præst.

Der kan købes kaffe/the til kr. 10,- til arrangementerne.

Jette Kjærgaard