• Begivenheden har allerede fundet sted.
Fredag d. 16. august 2019, kl. 19:30

Mou Menighedsråd inviterer indenfor i Dokkedal Kirke til koncert med KLEZMERDUO. Festmusik fra Østeuropa. ”Musik der lér med det ene øje, mens det andet græder!”

Entré kr. 50,- (Betaling ved indgangen - der er mulighed for MobilePay)

Klezmerduo hører til blandt landets førende fortolkere af den traditionelle jødiske festmusik –klezmer. Igennem mere end 25 år har duoen fordybet sig i klezmermusikkens stemningsfulde og livsbekræftende univers, som de formidler med humor og smittende spilleglæde. Sprælsk musik med rødder i Østeuropa, som rummer længsel og smerte og samtidig insisterer på håbet, glæden og festen. Herhjemme genkender mange klezmermusikken fra ”Spillemand på en tagryg” eller fra rejser i Østeuropa og på balkan. Koncerterne krydres med fortællinger. Kombineret med en fornem teknik og et sjælfuldt, sanseligt udtryk formår Klezmerduo at skabe intense oplevelser, der taler til hjertet. Klezmerduo består af Henrik Bredholt (sopransax, dulcimer, tuba, vokal) og Ann-Mai-Britt Fjord (harmonika, percussion, vokal). Duoen spiller over 100 koncerter om året herhjemme og i udlandet, hvor de har optrådt i de fleste europæiske lande samt i Israel, USA, Argentina og på Cuba. Klezmerduo har vundet en førstepris på Verdensmusikfestivalen, samt udgivet 4 CD’er, der har fået flere Music Awardnomineringer.

Læs mere om Klezmerduo på: www.klezmerduo.dk