Koncert med BeatSalmer | Mou sogn

Tirsdag d. 9. august 2022, kl. 19:30
Dokkedal Kirke, Møllesøvej 1, 9280 Storvorde
Entré: 50 kr.

”SALMER FRA EN BEAT-TID - en collage bestående af sang og oplæsning – ”

er en anderledes koncert, hvor kirkeorgel og flygel spiller rock-musik, og hvor stærke tekster fra Bibelen sammenstilles med nogle af de allermest kendte beatsange fra perioden omkring 1970. Indenfor populærmusikken var dette en yderst blomstrende tid. Der var grøde i alle former for eksperimenter; der var endda også en Jesus-bølge, hvori bl.a. en musical som ”Jesus Christ Superstar” opstod.

Denne koncert sætter fokus på sange, der ikke er så entydige i deres religiøse tilhørsforhold. Men berører teksterne alligevel kristen tankegang? - Har 35 år gamle popsange med titler som ”Bridge over troubled water”, ”Let it be”, og ”You’ve got a friend” noget i kirken at gøre?

En sammenstilling med markante skriftsteder vil være med til at besvare spørgsmålet.