Invitation til Babysalmesang i Mou kirke
- vel mødt til årets første forløb fra tors 9/1 ´14 kl.10.30
Fra torsdag d. 9.Januar og i alt 8 gange  kan babyer (3-9 mdr) og en ledsager (mor, far eller en bedsteforældre) synge salmer i Mou kirke sammen med Hanne Møller, som er kirkesanger i Mou.
Medbring et skovturstæppe til baby og beregn en god halv time i kirkerummet og derefter er der mulighed for pusle-/amme-tid + kaffe/te og hyggesnak i Konfirmandstuen.

Visionen med Babysalmesang er først og fremmest at give babyer mulighed for, så tidligt som muligt at stifte bekendtskab med nogle af de bedste og mest elskede salmer. Det de hører i de allerførste måneder af deres liv, glemmer de aldrig. (- særligt når det synges af deres mor, far el. bedste) Dvs. at salmer de har hørt tidligt i det første leveår, vil ligge gemt i deres erindring resten af deres liv og dukke frem, når de igen hører og synger dem senere i livet.

Babysalmesang er en slags mini-gudstjeneste, hvor vi synger salmer og beder Fadervor sammen. Vi voksne skal også nyde de smukke melodier, de gode tekster, fællessangen – og forhåbentlig fællesskabet også.
Programmet til hver gang indeholder både sange og salmer, og de fleste med bevægelser for og/eller med baby + lidt dansetrin. Visuelle virkemidler og forskellige små-instrumenter bruger jeg til at blande og variere oplevelserne med.
Babysalmesang i Mou kirke er gratis!
Kaffe og te ligeså
( - medbring endelig madpakke efter behov)
Kig efter Mou sogn på Facebook, og meld dig til dér eller sms direkte til mig 22 30 66 04
Jeg glæder mig meget til at møde babyerne fra Mou og omegn!
På snarligt gensyn – Hanne Møller